اهدا آپارتمان برای راه اندازی بیمارستان امام حسن مجتبی آران و بیدگل
اعتبارات اختصاصدادهشده به این بیمارستان در جای دیگر هزینه شده
مطالبه مردم آران و بیدگل برای راهاندازی بیمارستان امام حسن(ع) در حالی ۱۷ساله شده که گذشت زمان باعث افزایش استهلاک و تخریب بخشهای تکمیل شده ساختمان شده است.
بیمارستان امام حسن(ع) شهرستان آران و بیدگل در سال ۱۳۸۸ به منظور جایگزینی با بیمارستان فرسوده سیدالشهدا با همراهی خیران منطقه کلنگ خورد. خیران منطقه پایکار آمدند تا این مرکز درمانی هرچه زودتر ساخته شود.
ساخت بیمارستان امام حسن(ع) آران و بیدگل با زیربنایی بالغ بر ۱۵ هزار مترمربع در سهطبقه عملیاتی شد. این بیمارستان قرار بود در کنار بیمارستان ثامن مشکلات درمانی شهرستان آران و بیدگل را با جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر مرتفع کند، اما اپس از گذشت ۱۷ سال از آغاز آن هنوز به ایستگاه پایانی نرسیده است.
حسن خوش چشم آرانی یکی از اساتید دانشگاه میگوید: متأسفانه علیرغم تکمیل ساختمان این بیمارستان و خریداری تجهیزات آن همچنان این ساختمان بهخاطر بلااستفاده ماندن در حال تخریب و اموال و منابع دولت و مردم در حال مستهلک شدن و از ردهخارج شدن است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی معتقد است اگر این بیمارستان به نام امام حسن(ع) نامگذاری نمیشد و به طرح توسعه سیدالشهدا نامیده میشد زودتر به فرجام میرسید!
محمد اوقانی : در حال حاضر عملیات ساختمانی طبقات و نصب تجهیزات چهارگانه انجام شده است، برای تأمین و نصب برخی تجهیزات موتورخانه، چیلرها و تابلوهای برق و اکسیژن ساز و برق اضطراری بیمارستان که جهت راهاندازی الزامی است نیاز به اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان است که دو خیر دیگر آپارتمان خود را برای راهاندازی این بیمارستان اهدا کردهاند.
سعید یوسفیان، سرپرست بیمارستان سیدالشهدا با اشاره به اینکه تا کنون دو وزیر اعتبار ساخت کامل این پروژه را به دانشگاه علوم پزشکی کاشان تخصیص دادهاند، افزود: متأسفانه اعتبارات اختصاصدادهشده به این بیمارستان در جای دیگر هزینه شده و پس از گذشت ۱۷ سال از اجراییشدن این پروژه همچنان مسکوت مانده و بهرهبرداری نشده است.
وی گفت: بیمارستان سیدالشهدا به دلیل نواقص فنی طی دو سال گذشته فاقد تأییدیه فنی است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۵۰ میلیارد هزینه بیمارستان امام حسن مجتبی شده است.
فاطمه بصیرتی