تعطیلی یک آشپزخانه و یک واحد اغذیه فروشی در آران و بیدگل
به گزارش پایگاه خبری پرتو کویر ؛ معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان ضمن اعلام این خبر، گفت: یک آشپزخانه و یک واحد اغذیه فروشی، به دلیل تخلفات بهداشتی و استفاده از رنگ غیر مجاز تعطیل شد.
دکتر محسن قمصری با بیان اینکه رعایت بهداشت در همه واحدهای صنفی به ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: بر اساس نظارتهای انجام شده توسط بازرسان بهداشت محیط، این دو واحد به دلیل تخلفات بهداشتی و استفاده از رنگ غیر مجاز، تعطیل شد.
وی هدف از این اقدام را تامین سلامت برای همه مردم شهرستان عنوان کرد و افزود: همه واحدهای صنفی ملزم به رعایت قوانین و مقرارت بهداشتی هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان بر اساس قانون برخورد می شود.
دکتر قمصری از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، با سامانه ۱۹۰ شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.