گل محمدی

برداشت گل محمدی از مزرعه کویری چهارتاغی آران و بیدگل

همزمان با هفته پایانی فروردین ماه، برداشت گل محمدی از گلستان‌های کویری مزرعه چهارتاغی آران و بیدگل آغاز شد.

برداشت گل محمدی هر ساله از اواخر فروردین تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

شرایط خاص اکولوژیکی منطقه آران و بیدگل، بویژه مزارع کویری این شهرستان که در روزهای ابتدایی فصل بهار دارای شب‌های خنگ و روز‌های نسبتا معتدل و گرم است و همچنین به لحاظ کویری بودن باعث می‌شود که درصد اسانس و تجمع آن از لحاظ فیزیولوژیکی در گیاه افزایش و عطر و بوی ویژه‌ای به گل و گلاب ببخشد.

محصول گل محمدی این منطقه دارای مزیت‌هایی نسبت به دیگر مناطق اطراف از جمله زودرس بودن گل‌هاست و از هر یک تن گل محمدی در این منطقه ۳۰۰ کیلوگرم گلاب استحصال می‌شود.