ماجرای باج گیری از اقامتگاه های گردشگری آران و بیدگل واقعیت دارد؟
برخی از متولیان اقامتگاههای گردشگری و بومگردی در آرانوبیدگل مدعی شدند که افرادی که خود را نمایندههای نهادهای رسمی و اداری معرفی میکنند عملا به بهانههای مختلف از انها باجگیری میکنند و پولهای نامتعارف میگیرند.
عباس سلمانی مدیر یکی از اقامتگاههای سنتی در روستای ریجن مدعی شد که مدتی پیش افرادی که خود را نماینده های یکی از ادارات شهرستان معرفی کردند با برخوردی نامناسب وارد اقامتگاه شدند و به بهانهای مجموعه ما را پلمب کردند.
وی ادامه داد: بعد از پیگیریها از بخشداری گفتند که برای باز شدن اقامتگاه ۲۰ میلیون تومان پول پرداخت کنید که با اعتراض بنده در نهایت چهار میلیون تومان چک در وجه شرکت تعاونی دهیاران شهرستان آران وبیدگل دادم.
او مدعی است که این رفتار و پول گرفتن از بیشتر اقامتگاههای ابوزیدآباد ادامه دارد و هم اکنون هم از کل شتردارها، پاترول داران و بقیه افراد فعال در گردشگری ابوزیدآباد به بهانه های مختلف پول گرفته میشود.
مدیر یکی دیگر از اقامتگاه های بوموگردی که خواست نامش فاش نشود هم مدعی شد: برخی دیگر هم که خود را نماینده نهادهای رسمی معرفی می کنند در کویر مرنجاب از اتوبوسهایی که به کویر میآیند به بهانههای مختلف پول می گیرند بطوریکه دیگر اتوبوسهای گردشگران به علت این برخوردها به کویر مرنجاب نمی آیند.
علی کیانی مدیر مجتمع لیلی و مجنون کویر مرنجاب نیز گفت: این افراد در طول یکسال گذشته بارها از اقامتگاه بنده غذای رایگان گرفتند که آخرین بار تقاضای ۲۰ پرس چلوجوجه دادند که با توجه به درآمد پایین بنده به علت کاهش ورود گردشگر، با اعتراض بنده روبرو شدند و ماجرا را به گوش مسئولان رساندم و این کار بنده باعث شد بارها به داخل کمپ بنده بدون حکم بیایند و یکبار پلمپ هم کردند.
رئیس یکی از ادارات شهرستان که خواست نامش اعلام نگردد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، ضمن تایید گزارش ها از برخوردها با گردشگران و اقامتگاه ها گفت: بنده اصل ماجرا و گرفتن پول و غذا را تایید میکنم ولی اینکه این نوعی باج خواهی باشد نیاز به بررسی نهادهای مربوطه را دارد.
وی افزود: گزارشهایی از پلمپ اقامتگاه ها در کویر سیازگه را نیز دریافت کرده ایم و اینکه در ازای بازگشایی پولی به حساب بریزند را هم مدیران اقامتگاهها بارها گفته اند. / ایرنا