هتل بوتیک باران

اختتامیه نخستین جشنواره غذاهای سنتی آران و بیدگل

نخستین جشنواره غذاهای سنتی شهرستان آران و بیدگل با استقبال پرشور بانوان هنرمند و علاقه‌مندان به آشپزی سنتی در فضایی صمیمی و پرنشاط هتل بوتیک باران برگزار شد. 

این رویداد با هدف ترویج فرهنگ اصیل غذایی، معرفی توانمندی‌های بانوان کارآفرین شهرستان، ایجاد فضای رقابت سالم و ارتقای کیفیت تولیدات خانگی برگزار گردید.

 

 داوری این جشنواره توسط خانم‌ها سلمانی و حفیظیان انجام شد و در مجموع ۱۱ اثر برتر شایسته تقدیر شناخته شدند. 

 

شرکت‌کنندگان در سه بخش «پیش‌غذا»، «دسر» و «غذای اصلی» به رقابت پرداختند و آثار با معیارهایی همچون طعم و مزه، اصالت، نحوه ارائه و خلاقیت ارزیابی شدند.

 

 بخش پیش‌غذا:

 رتبه اول: خانم مرضیه عرشی مرقی

 رتبه دوم: خانم نفیسه رامین

 رتبه سوم: خانم فاطمه خیمه کبود

 

 بخش دسر:

 رتبه دوم: خانم نجمه سادات مهدی

 رتبه سوم: خانم زهرا قاسم آبادی و خانم اسما رحمانی

(در این بخش رتبه اول برگزیده‌ای نداشت.)

 

 بخش غذای اصلی:

 رتبه اول: خانم ناهید قاسمی پور

 رتبه دوم: خانم سلیمه ایجادی

 رتبه سوم: خانم فاطمه دهقانی و خانم هاله آسیوند

 

 سرکار خانم عظمی قمری از جانب داوران جشنواره با پخت ۲۱نوع غذا شایسته تقدیر شناخته شدند که به ایشان لوح تقدیر و جایزه جشنواره اهدا گردید.

 

در پایان مراسم، از برگزیدگان جشنواره با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد. همچنین از تمامی شرکت‌کنندگان به پاس حضور فعال و تلاش برای احیای غذاهای سنتی قدردانی گردید.

 

این جشنواره نشان داد بانوان آران و بیدگل در کنار مهارت‌های سنتی و خانوادگی، ظرفیت بالایی برای تبدیل این توانمندی‌ها به فرصت‌های اقتصادی دارند و می‌توانند در رونق گردشگری غذایی و صنایع خانگی شهرستان نقش مؤثری ایفا کنند.

 

این برنامه ذیل "جشنواره بین المللی مرنجاب" با همکاری نهادهای شهری و فرهنگی و با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان و علاقه‌مندان به فرهنگ بومی و سنتی برگزار شد.

در بخش دیگری از این مراسم از مینو اکرمیان ، ایده پرداز اصلی نخستین جشنواره غذاهای سنتی آران و بیدگل نیز به پاس خلاقیت و ابتکار ایشان تقدیر ویژه‌ای صورت پذیرفت.